-22.8898%

Powerstate PBT-160 basszusgitár erősítő

basszusgitár erősítő

Készleten

Lista ár: 69 900 Ft

Special Price 53 900 Ft

Termék leírás
Részletek

PBT-160 basszusgitár erősítő

 160W-os, csöves előfokozatú (ECC83), tranzisztoros végfokozatú basszusgitár erősítő, kilencsávos hangszínszabályozó rendszerrel. (Nagy színpadokra, nagy hangerejű játékra ajánlott.)

 160W teljesítményű csöves előfokozatú basszusgitár erősítő. A beépített cső 1 db ECC 83 (12 AX7), ami kézi kapcsolóval aktivizálható.

 Az erősítő aktív és passzív bemenettel rendelkezik. A PASSIVE bemenet jelszintje +16 dB, az ACTIVE bemenethez képest.

 A bemenetek a STANDBY kapcsolóval éleszthetők, vagy némíthatók.

 A GAIN (bemeneti hangerő) potméterrel illeszthető a bemeneti jelszint az előerősítő optimális üzemeltetéséhez.

 Az erősítő hangszínrendszere két csoportra különíthető el. Az első a TONE alá tartozó rész, ami 4 potméterből áll és parametrikus középtartományú hangszínszabályozást is biztosít. A második az EQUALIZER, ami egy ötsávos grafikus equalizer.

 A hangszínrendszer tervezésénél fontos szempont volt, hogy a potméterek középállásánál lineáris legyen a jel átvitele. Ennek megfelelően semmiféle előkorrekció nem lép fel a potméterek 0 dB állásánál, a bemeneti jel változatlan, hanghű" formában jut a hangszóróra. (Ennek akkor van előnye, ha valamilyen effekten, vagy multieffekten keresztül csatlakozunk a bemenetre.)

 A TONE hangszínrendszer 3 elemre tagozódik. A grafikus LOW, a grafikus HIGH és a parametrikus középre (FREQ., LEVEL potméterek). A LOW és HIGH potméterek szabályozási tartománya +-12 dB az 50 Hz alatt, ill. az 1 kHz feletti tartományban. A parametrikus közép LEVEL potméterével 20 dB-es emelést vagy vágást érhetünk el azon a frekvencián, amit a FREQ. potméterrel állítunk be. Ennek a tartománya 150 Hz-től 2 kHz-ig (2000 Hz) változtatható.

 A hangszínrendszer második része az 5 sávos grafikus EQUALIZER. A sávközépi frekvenciák sorrendben 50 Hz, 150 Hz, 500 Hz, 1.5 kHz, 4.5 kHz. A potméterek szabályozási tartománya +- 20 dB, ez a sávközépi frekvenciákon +- 10 szeres emelést vagy vágást tesz lehetővé.

 A MASTER potméter a végerősítő előtti közvetlen hangerő szabályozást végzi.

 A LINE OUT kimenetre a jel a MASTER potméter elől kerül.

 Az erősítőhöz csatlakoztatható külső hangfal minimális impedanciája 4 ohm. A PBT- 160-as basszusgitár erősítő egy 8 Ohmos hangfallal 160 W zenei, 120 W szinuszos teljesítményt ad le. Egy 4 Ohmos hangfal csatlakoztatása esetén a leadott zenei teljesítmény 200 W, a szinuszos pedig 160 W. Az erősítőhöz a következő hangfalakat ajánljuk: 1db vagy 2db BASS BOX 1x15", BASS BOX 2x12", BASS BOX 4x12", (lásd HANGFALAK menü)

További információk
További információk
Anyag Nem
Szín Nem
Gyártó Nem
Húrok Nem
Méret Nem
Szint Nem
kivitel Nem
Termék címkék
Termék címkék

Használj szóközt a címkék elválasztásához. Használj szimpla idézőjelet(') a mondatokhoz.

0 Értékelés